7 Days Return | Free Delivery*


14
Oct

14
Oct

CANTIKNYA BERGAYA DENGAN STRETCH BOOTS DARI HAPPY2U.MY

Cantiknya Bergaya Dengan Stretch Boots Dari Happy2u.my. Assalamualaikum dan hai..hari ni zaza nak berkongsi buat semua wanita yang gilakan kasut. Akibat kekangan masa..kadangkala malas nak keluar untuk mencari kasut yang sesuai untuk ke mana-mana majlis. So now tak payah dah nak pening kepala.. sebabnya ada satu website kasut yang popular sudah ada. If korang tengok pun gila..banyak sangat pilihan kasut yang ada. Sudah ramai yang membeli kasut dari web tersebut
 
Website tersebut adalah dari HAPPY2U.MY. Sebuah website dan company yang beroperasi di Malaysia. Terletak di Kuantan. Namun baru-baru ni ada berita tentang permindahan lokasi mereka di Melaka.
Cantiknya Bergaya Dengan Stretch Boots Dari Happy2u.my
Joyce Stretch Boots berwarna brown menjadi pilihan utama zaza
 
 
 
Zaza berpeluang untuk memakai kasut jenis Joyce Stretch Boots berwarna brown dan  Roman Tie Up Strap Sandals berwarna hitam.
 
Zaza sangat-sangat menyukai dua pilihan kasut ini. Memang sedap apabila mengenakannya di kaki. Cukup selesa dan berkualiti.
 
Sekarang ni zaza memang gila dengan kasut jenis boots.. kebanyakan bila zaza keluar bercuti zaza akan mengenakan boots..
 
Thanks Happy2u kerana mengembirakan zaza dengan kasut ini.. :)
 
Cantiknya Bergaya Dengan Stretch Boots Dari Happy2u.my
 Joyce Stretch Boots

 

Cantiknya Bergaya Dengan Stretch Boots Dari Happy2u.my
Cantik dan cukup selesa mengenakan kedua kasut ini.
 

Buat rakan-rakan kesayangan zaza semua, HAPPY2U merupakan sebuah website yang menjual pelbagai jenis kasut wanita. Banyak gila rekaan yang cukup ekslusif,mewah dan cantik. Ia telah ditubuhan pada tahun 2009. Di HAPPY2U juga turut menawarkan produk seperti beg,topi, sunglasses, aksesori wanita,jam,beauty produk dan pelbagai lagi.

Menggunakan trademark FASHION DOES NOT NEED TO BE EXPENSIVE, HAPPY2U menjadi sebuah butik kasut yang menjadi pilihan ramai. Paling best HAPPY2U sentiasa mengemaskini stok produk terbaru mereka.

Menjadikan ASOS, TopShop, AMERICAN APPAREL, VOGUE, VIVI, STYLENANDAsebagai sumber inspirasi mereka dalam menghasilkan kasut yang berkualiti dan trendy. 

Membeli di Happy2U cukup mudah dan senang digunakan.

Cantiknya Bergaya Dengan Stretch Boots Dari Happy2u.my
Roman Tie Up Strap Sandals berwarna hitam simple dan selesa ketika memakai


Untuk rakan-rakan zaza juga yang nak membeli kasut tapi tak tahu kat mana..boleh la beli secara online dekat HAPPY2U.MY ni..

PEMBELIAN RM88.00 DAN KE ATAS AKAN MENDAPAT
PENGHANTARAN PERCUMA ( SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA )

 

BERMINAT NAK ORDER?
 
Maklumat lanjut dan pembelian layari :
 
Website : www.happy2u.my
Alamat : B-2 First Floor, Jalan Air Putih,25300 Kuantan, Pahang 
* No walk in sales, please bring along product
code or order number before you come
Instagram : @happy2umy
Facebook : Happy2uMY
Email : hello@happy2u.my
Tel : 016 952 3287
 
 
Sources from: http://www.zazaiman.com/2016/10/cantiknya-bergaya-dengan-stretch-boots.html