18
Jan


[LookPost] Gaya Black & White (B&W)

 
 
Kalau cakap pasal balck & white mesti terfikir warna 'bahan buangan' cicak. Eeeeuuw! Kalau ada majlis yang bertemakan Black & White, memang seboleh-bolehnya nak elakkan pakaian nampak seperti 'bahan buangan' cicak tu. Tapi sebenarnya gabungan warna Black & White (B&W) ni bagi anis classy and elegant kalau kena dengan gaya! Haa... So, hari ni anis nak share dengan korang gaya B&W yang anis hasilkan dan hopefully dapat lah bagi inspirasi buat hijabi di luar sana. *padahal anis ni fashion disaster! hihi >_<
 
Nak nampak classy and elegant tak semestinya memakai barangan yang mahal-mahal je. Bak kata orang, alah membeli, menang memakai. Untuk kedua-dua gaya yang anis share ni, anis lengkapkan dengan aksesori dari Happy2u.cc. Dekat website ni memang banyak aksesori cantik-cantik dan yang penting murah! Serious tak tipu! Memang rambang mata tengok barang-barang dekat website Happy2u.cc ni. 
 
Happy2u.cc shopping haul
 
 
 
So, lets start with the first look. 1 2 3 Post! Ececeh! :p
 
 





 
 
 
 
For this look, Happy2u.cc items that i wear :
- Sweet luxury pearl bow necklace fake collar short (RM13.90)
- Korean candy girl pearls ball bracelet (RM3.80)
- Four little plum flower finger ring (RM2.20)
- (Beige) fine lace nightclub explosion models with shallow mouth waterproof high-heeled shoes (RM39.00)
 
Second look which is more sweet and modest style yet classy and elegant. Pergh pergh pergh :p

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
For this look, Happy2u.cc items that i wear :
- Happy J vintage colorful diamond owl necklace (RM2.50)
- (Butterfly) Vintage butterfly ring (RM2.20)
- Diamond pearl starfish ipad phone dust plug (RM7.90)
- (Gold) Retro sweet lady hollow sequined embroidered with small round flat shoes (RM23.00)

 

Necklace from Happy2u.cc
 
 
 
From left : (Pearl) Gold diamond pearl necklace ribbon (RM18.50) & Nicole design black resin geometric necklace (RM18.60)
 
 
 (Black) Vintage ripple triangle necklace (RM12.90)
 
 
So, lepas ni kalau korang nak cari aksesori cantik dan murah, i will recommend you to buy it at Happy2u.cc. Happy2u.cc ni based in Kuantan, Pahang. Selain dari aksesori, ada macam-macam lagi barangan yang dijual seperti kasut, beg, baju, skin care dan banyak lagi! Kalau nak tahu, Happy2u.cc ni merupakan Factory Direct Supply Accessories Malaysia Online Store. Kalau korang ada nak buat business, korang boleh beli barangan di Happy2u.cc secara wholesale! Contact : 016-990-3211 Madelyn (Director Of Happy2u). More info, you can read it HERE.
 
 
 
 

 

 
 
Dekat website ni memang banyak barangan yang ala-ala korean style, kawai gittew. Menangis lah purse anis kalau shopping dekat Happy2u.cc ni sebab rambang mata tengok barang cute-cute stylo mylo ni. hehehe ^_^ Kalau korang beli aksesori dari Happy2u.cc ni, aksesori tu akan diletakkan dalam plastik macam gambar bawah ni :
 
 
 
 
So, aksesori korang takde lah bercampur-aduk nanti. Sepanjang anis berurusan dengan Happy2u.cc, memang diorang sangat efficient, fast reply and fast delivery! For delivery method, korang boleh refer SINI. Overall, I am a HAPPY shoppers and of course, Happy2u.cc will be my one of the favorite online store! ^_^
 
Happy2u :
Website : www.happy2u.my
Instagram : @happy2umy
 
XOxo