16
Oct


HAPPY2U ACRYLIC COSMETIC ORGANIZER

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Korang pernah dengar Happy2u tak? Haaaaaa, meh sini aku nak terangkan apa itu Happy2u. 
 
 
 
 
"Happy2u was founded in 2009 as a factory-direct supply shoes distributor. Our mission is to let you know that FASHION DOES NOT NEED TO BE EXPENSIVE. We offer you a wide variety of shoes, bag, shades, woman accessories and more!
 
To keep you always up to date with the latest fashion trends, we get our inspiration from ASOS, TOPSHOP, AMERICAN APPAREL, VOGUE, VIVI, STYLENANDA, etc. We also update our new arrival every day!
 
 
All our goods are ready-stock, pre order is allowed if ready stock sold out. To keep you happy, we check and survey prices daily because we want you to have both best price and best deals. Not only that, we also want you to receive the best product with no defects so strict quality-control will be carried out for all products."
 
 
Setiap hari kalau korang nak tahu, mesti ada sahaja barang yang akan baru masuk ke website Happy2u. Dengan tagline yang digunakan iaitu 'Fashion Does Not Need To Be Expensive' telah membuatkan aku lagi tertarik untuk explore apa itu Happy2u. 
 
 
 
 
First time aku tengok logo Happy2u pun aku dah teruja. Design website Happy2u pun sangatlah friendly user. Mudah nak cari apa yang kita nak. Mesti website dia jual barang best-best ni. Bila aku bermonolog sendiri dan aku terus bukak website Happy2u dan memang betul, segala barang yang dijual sangatlah worth it dan semua harga reasonable. Tak perlu nak mahal-mahal pun sebenarnya dalam fesyen ni. Asal kena dengan gaya si pemakai pun cantik dah. 
 
 
Kebaikan kalau korang membeli di Happy2u adalah:
 
  • Pelbagai design seperti kasut, bag dan banyak lagi
  • Ready stock 
  • Harga sangat-sangat murah
  • Friendly customer service
  • Blogger Malaysia ramai membeli di sini
  • Setiap hari ada sahaja stok baru
  • Kualiti yang sangat memuaskan
  • Delivery time. Cepat sampai!
  • Barang yang kita order tak ada defect pun
  • Selamat
 
Macamana nak beli dengan Happy2u ni?
 
Mudah je korang. Bagi siapa yang dah biasa dengan online shopping maka mudahlah untuk dia bershopping tapi bagi siapa yang tak biasa membeli online shopping korang boleh rujuk di sini >>> http://happy2u.my/howtobuy.php <<<
 
 
 
Bukan orang lain je yang suka beli di Happy2u ni. Aku sendiri dah terjebak. Lelagi benda yang aku nak tu ada di Happy2u, hehe... Bila aku tengok di website lain harganya mahal jugak sebenarnya tapi bila apa yang aku nak ada di Happy2u,murah pulak tu. Terus aku beli. Nasib baik sempat beli. Kalau tak mengidam lagi la aku jawabnya tengok acrylic cosmetic organizer. Ni pun last stock dan akan di restock balik.
 
 
 
ACRYLIC COSMETIC ORGANIZER - HAPPY2U - Model : LK-1303
 
 
ACRYLIC COSMETIC ORGANIZER
SIZE: 24CM X 15CM X 19CM
 
 
Sebab apa aku beli Acrylic Cosmetic Organizer?
  • Aku nakkkkkk sangat,haha
  • Mudah untuk aku simpan barang mekap aku
  • Murah nak banding dengan website shopping online yang lain.
  • Besar dan jimat ruang penyimpanan
  • Delivery time of course lah pada masa yang ditetapkan
  • Walaupun designnya diletakkan sekali namun bahagian atas organizer boleh diletakkan asing
  • Kualiti produk of course lah aku suka sebab dia dari acrylic dan transparent. Mudah nak cari barang
 
 
 
ACRYLIC COSMETIC ORGANIZER - HAPPY2U : From the top side
 
 
Haaaaaaa, sebab ni lah aku suka dengan acrylic make up organizer. Mudah gila nak simpan barang mekap. Bukan apa, nowadays aku jadi minat dengan barang make up. So, tempat penyimpanan dalam bilik aku tu sebenarnya terhad jugak. Jadi aku pilih organizer macam ni biar mudah untuk aku simpan barangan aku.  
 
 
ACRYLIC COSMETIC ORGANIZER - HAPPY2U : From the front side
 
ACRYLIC COSMETIC ORGANIZER - HAPPY2U : From the other angle
 
ACRYLIC COSMETIC ORGANIZER - HAPPY2U
 
 
 
Haaaaa....banyak tak aku jimat ruang? Nak cari barang pun dah mudah. Takde la masa kelam kabut aku tercari-cari sampai tak jumpakan,hehe...Dah 2 minggu pakai dan aku sangat berpuas hati dengan apa yang beli di Happy2u :D
 
Harga pun murah je haaaa...Dah la besar ..Aku rasa kalau kat luar acrylic cosmetic organizer ni harga di rm100+ gitu la.. Ni aku dapat dalam RM70 lebih gitu la.. Lupaaaa.. Apapun aku sangat berpuas hati beli barang di Happy2u ni haaaaa... Cepat sampai dan takde defect langsung. 5 bintang aku bagi pada Happy2u. Pasni nak shopping kasut pulaklah. Thank you Happy2u!
 
 
 
Contact number: 016-952 3287
Email: hello@happy2u.my
 
 
Salam Sayang,
Mek Onie